maanantai 3. helmikuuta 2014


KEHO  PARANTAA  ITSE  ITSENSÄ?

Koululääketiede ja vaihtoehtoiset hoitomuodot käyvät edelleen kiistaa keskenään. Joissakin maissa ja joidenkin lääkäreiden keskuudessa on alkanut esiintyä lämpenemistä vaihtoehtoisiin hoitomuotoihin ja yrttilääkintään. Luonnostahan ne lääkkeetkin ovat alumperin kotoisin ja nyt ollaan jonkin verran palaamassa taas takaisin.


Mihin sauna, viina ja terva ei auta...!

Saamme jatkuvasti kuulla tarinoita miten ihmiset ovat parantuneet erilaisista taudeista myös syövästä ilman kemiallisia lääkkeitä ja sädehoitoja. Ihmisruumiissa piilee mahdollisuus korjata itse itseään.
Lääkäreiden käsityksen mukaan terveys vaatii tavalla tai toisella ulkopuolista asioihin puuttumista, kun taas luononmukaisen terveydenhoidon kannattajat väittävät, että terveyteen päädytään elämällä sopusoinnussa luonnonlakien kanssa.
Lännessä lääketieteen tutkijat haluavat löytää sairauden ulkoiset aiheuttajat ja kehittää aseet niitä vastaan, kun taas Idässä, Kiinassa, etsitään tapoja, joilla voitaisiin vahvistaa ihmisen sisäistä vastustuskykyä, jotta hän pysyisi terveenä. Heillä on monia luonnon aineita, joilla on elimistöä vahvistava vaikutus.

Nykyisin käytetään paljon antibiootteja, joiden teho on heikkenemässä koska bakteerit ovat kehittäneet uusia muotoja, joihin antibiootit eivät tehoa. Kiinalaisen lääketieteen vahvistavat lääkkeet eivät menetä teehoaan, sillä ne eivät tomi mikrobeja vastaan vaan toimivat yhteistyössä elimistön puolustumekanismien kanssa. Ne vilkastuttavat elimistö immuunijärjestelmän solujen toimintaa ja tehoa ja auttavat potilaita vastustamaan kaikenlaisia tulehduksia. 
Keho parantaa itse itsensä jos sille annetaan mahdollisuus!







Myös DoTerran eteeriset öljyt ovat peräisin luonnosta ja ne ovat puhtaimpia tuotteita maailmassa. Niiden vaikutus ulottuu solutasolle ja näin vahvistavat immuunijärjestelmää ja tehoavat bakteereihin, mutta myös viiruksiin, joihin ei ole olemassa lääkkeitä.
Esimerkiksi Vyöruusuun on muutamassa päivässä saatu hyviä tuloksia sekoituksella:
Melaleuca, eucalyptus, lavender ja oreganoa jalkapohjiin. 

 
Esittelyssä     Melaleuca (Tee Tree öljy)

Koostuu yli 90 erilaisesta yhdisteestä, sen vuoksi sillä on lähes rajattomat käyttömahdollisuudet terveyden parantamisessa ja iho-ongelmien lievittämisessä.

Voidaan käyttää sellaisenaan suoraan iholle, Höyrystää ja voidaan myös käyttää sisäisesti esim. tippa Melaleucaa lusikalliseen hunajaa, erittäin hyvä flunssakautena. Tuhoa bakteereja ja viiruksia. Sopii veteen sekoitettuna niin kasvovedeksi kuin yskänlääkkeeksi.
Vaikutukset kehoon: Immuunijärjestelmä ja hengitystiet systeemit, lihaksisto ja luut, Iho.
Melaleuca on hyvä antioksidantti ja se on luonnon antibiootti. Hyvä akneiholle.

Ennen käytetty: Australian alkuasukkaat ovat käyttäneet tee puun lehtiä haavojen parantamiseen ja iho-ongelmiin. Vahvojen antiseptisten ominaisuuksiensa vuoksi se vahvistaa immuniteettia.
II Maailmansodan aikana Australian hallitus hyväksyi tuotteen armeijan käyttöön.
Terveyskäyttö: Urheilijoiden jaloissa, keuhkoputken tulehdus, nuha, yskä, herpes, ripuli, flunssa, suu- ja iensairaudet, ihottumat, ihon korjaus, kipeä kurkku, auringonpolttama iho, angiina.

Käytä sellaisenaan iholle, haavoihin, lieviin palovammohin.
Laimenna johonkin öljyyn, kun käytät herkille alueille.Voidaan käyttää sellaisenaan tai laimennettuna kasvojen iho-ongelmiin.
Käytä 5 % laimennosta shampooseen hilseen poistamiseksi tai jos huuhtelet suuta ienongelmissa tai myrkkyjen poistamisessa kehosta.
Ohje: Laimenna 1 tippa öljyä ruokalusikalliseen hunajaa tai 1 dl johonkin juomaan kuten soija tai riisimaitoa tai tee/kuuma vesi. Pidä suussa vähän aikaa ennen kuin nielaiset. Toista flunssan aikana 20-30 minuutin välein ja sen jälkeen 2-3 kertaa/pv

Turvallisuus: Jatkuva käyttö voi aiheuttaa herkistymistä. Käytä varoen raskauden aikana.
Ei lapsille alle 6 vuotta ja yli 6 vuotiaille varovaisuudella ja voimakkaalla laimennuksella.
Muita käyttömahdollisuuksia:
  • Stimuloi vastustuskykyä ja lisää kehon kykyä vastustaa tulehduksia, tehoaa hyvin Bakteereihin, Sienitauteihin ja Viiruksiin.Voi käyttää paikallisesti tai käyttää Teenä. Erittäin tehokas höyrystettynä.
  • Melaleuca auttaa influenssaan, nuhaan ja viirustauteihin.
  • Erinomaisten infektion torjunta ominaisuuksien vuoksi Tee Tree öljy on myös hyvin tehokas hengitystiesairauksissa, keuhkoputkien ahtaumissa, astmassa, yskässä, poskiontelo-tulehduksissa, hinkuyskässä ja tuberkuloosissa.
  • Ihoalueella Melaleuca puhdistaa ja hoitaa märkäpaiseita, aknea, palovammoja, herpeksen, öljyistä ihoa, urheilijan jalkoja, vaippaihottumaa, syyliä, auringonpolttamaa ihoa, tulehtuneita haavoja ja voidaan sivellä suoraan ongelma alueelle.
  • Voidaan käyttää turvallisesti samoihin asioihin myös lemmikkieläimillä.
  • Täit: Sivele Melaleucaa suoraan päänahkaan. Anna vaikuttaa 40 minuuttia ja pese hiukset. Toista joka toinen päivä 12 päivän ajan.
  • Melaleuca öljyä voidaan käyttää myös suuvetenä, ientulehduksiin, suun rakkuloihin, kurkkutulehduksiin ja angiinaan. Laimenna 5 %:seksi ennen käyttöä.
  • Tilapäisissä iho-ongelmissa ja ihoallergioissa sivele 1-2 tippaa Melaleucaa suoraan ongelmakohtaan. Toista tarvittaessa.
  • Sekoita 1 tippa kosteusvoiteeseen aamulla ja illalla.
  • Höyrystä kun haluat puhdistaa huoneilmaa. Sopii höyrystettäväksi yhdessä kaikkien sitrusöljyjen, Laventelin ja Rosemaryn kanssa.
  • WC:n puhdistus: Sekoita 10 Melaleucaa, ½ kuppia ruokasoodaa ja ¼ kuppi etikkaa.
  • Raikastaa pyykkejä. 2 tippaa pesuaineen joukkoon raikastaa myös pesukoneen.
  • Tussin jälkien poistoon.
  • Halkeileviin ja rispaantuviin kynsiin.
  • Parranajon jälkeen.
  • Höyrystettynä karkottaa hyönteiset.
  • Laimentamattomana koiran punkkeihin ja iho-ongelmiin.
  • 10 tippaa pieneen määrään oliviöljyä/kookosöljy lihasrevähtymiin ja kipeytyneisiin lihaksiin.
  • Laimentamattomana mustelmalle.
  • Reumasärky 3-5 tippaa hierontaöljyyn. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti