keskiviikko 5. helmikuuta 2014


Ovatko tämän päivän lääkärit perineet entisaikojen pappien ja shamaanien pelottelu keinot?

Minun ei onneksi ole tarvinnut kovin paljon käydä lääkärissä ja silloin kun olen joutunut käymään, olen saanut erikoislääkäreiltä hyvän hoidon ja avun, mutta miten paljon terveyskeskuslääkäreistä on apua. 

Muistan aikoinani, kun käytin äitiäni lääkärillä. Äidilläni oli poskessa kovettuma, jota näytimme lääkärille. Lääkäri oli ”erittäin pätevä”, hän pelkän katsomisen perusteella sanoi, että se on syöpä.
No, kovettuma leikattiin pois ja lähetettiin tutkimuksiin, jonka tulos oli ”vanhuus käsnä”.
Mietin itse, minkälainen olisi ollut vaikutus, jos kyseessä olisi ollut joku herkkähermoisempi ihminen. 

Ovatko lääkärit ollenkaan tietoisia siitä, miten heidän kommenttinsa vaikuttavat potilaisiin. Olen puhunut ja opettanut monille ihmisille siitä, miten voimakkaita ja vaikuttavia sanalliset lausahdukset ovat meidän psyykelle ja miten ne vaikuttavat meidän toimintoihimme.

Ennen vanhaan, kun lääkäreitä ja lääkkeitä ei vielä ollut parantajina toimivat poppamiehet ja shamaanit. Jokainen on varmaan joskus lukenut tai kuullut miten näiden henkilöiden sanaan luotettiin ja uskottiin epäilemättä. Nykyisinkin joissakin kulttuureissa on 'woodoolla' suuri merkitys. Siellä on varmaan myös parantavia juttuja, mutta me kuulemme enemmän niistä, joissa woodoon avulla on langetettu kirouksia naapureiden ja vihamiesten ylle.
Ennen myös kirkonisät julistivat tulta ja tulikiveä seurakuntalaisten päälle.

Tänä päivänä lääkäreitä voidaan pitää vähän niin kuin samassa asemassa. He voivat ajattelemattomuuttaan vaikuttaa ihmisiin samalla tavalla. Useimmat ihmisethän todella uskovat sen mitä lääkärit sanovat.
”Sain kuulla, ettei minun hyväkseni voitu enää tehdä mitään.” ”Minulle sanottiin, että tulisin aina vain huonompaan kuntoon.” ”Minulle sanottiin, että minun oli vain elettävä sairauteni kanssa.” ”Minulle sanotiin, että kuolisin puolen vuoden sisällä.”
Onko kukaan lääkäri kehoittanut tällaisissa tapauksissa etsimään parannuskeinoa jostain muualta. Tai sanonut kenellekään, että kokeileppa elämäntapojen muuttamista ja kokeile erilaisia luonnonmukaisia hoitoja.

Tässä eräs esimerkki: Tämä on tapahtunut Helsingissä jo 90-luvulla, mutta mielestäni antaa ajattelemisen aihetta. Monien tutkimusten jälkeen eräällä naisella todettiin MS-tauti. Nainen pystyi vielä kävelemään omin voimin, mutta lääkäri oli kehottanut häntä hankkimaan pyörätuolin ja harjoittelemaan joka päivä sen käyttöä, että se olisi sitten tuttua, kun tämä joutuisi siihen.
Varmaan innosti potilasta taistelemaan tautiaan vastaan.

Mielestäni lääkäreiden olisi syytä opiskella myös ajattelun periaatteita ja miettimään miten heidän sanansa vaikuttavat potilaisiin. Monet potilaat vain masentuvat entisestään lääkärissä käynnin jälkeen.


Meidän kehollamme on oma paranemisjärjestelmä.
Jokainen meistä tietää miten haavat ja luunmurtumat paranevat.
Elimistö korjaa vaurioita esim. maksa kasvattaa uutta kudosta pois leikatun tilalle ja suoliston limakalvo uudistuu joka päivä.

Meillä on apunamme monenlaiset luontaistuotteet, joiden avulla voimme vahvistaa immuunijärjestelmää ja ylläpitää terveyttämme. 
 Tosi asia on, että meidän itsemme pitää ottaa vastuu omasta terveydestämme. Emme voi elää miten sattuu ja sitten etsiä apua lääkäreiltä, joiden mahdollisuus on vain määrätä lääkkeitä, jotka  tosin auttavat hetkellisesti, mutta lopulta tuhoavat kehon oman        puolustusjärjestelmän.



Yhden mahdollisuuden terveyden ylläpitämiseen antaa doTerran eteeriset öljyt. Kokeile ja totea itse niiden antama apu ja hyvien tuoksujen luoma ihana tunne. Voit tilata öljyjä vieressä olevan linkin kautta!


Kokeile AromaTouch -hoitoa.   Kesto 30 min.        
KOKEILU  TARJOUS     38 €     (arvo 52 e)
Hoidossa käytetään 8 eri öljyä. Hoito on ihanan rentouttava ja elvyttävä.
Soita ja varaa aika.  p. 045-8904127

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti