keskiviikko 1. lokakuuta 2014


Piparminttu ( eteerinen piparminttuöljy)

Piparmintun käyttö on suosittua lukemattomissa tuotteissa hammastahnasta purukumiin.Eteerisenä öljynä se auttaa helpottamaan hengitystä ja edistämään ruoansulatusta. Sitä voi käyttää aromaattisesti, ulkoisesti ja sisäisesti. Monia ihmisiä piparminttuöljy on auttanut hengittämään paremmin, höyryt helpottavat tukkoista oloa. Moni on saanut helpotusta vatsavaivoisa ja viilentävän ominaisuutensa ansiosta helpottaa kuumeista oloa ja päänsärkyä. 

Lemon ( sitruunaöljy)

Suosittu sitruunaöljy on kylmäpuristettu, sitruunankuoresta saatu voimapakkaus, joka säilyttää herkkyytensä ja tehokkaat ominaisuutensa tässä käsittelyssä. Sitruuna on tunnettu yhtenä tehokkaista aromaattisista, sisäisistä puhdistusaineista, joita käytetään täydentämään monia muita öljyjä. Sitruunan suihkuttaminen huoneeseen raikastaa ilmaa ja kohottaa mielialaa. Kannattaa kokeilla flunssakautena.
 
Laventeli (eteerinen öljy laventeli)

Suosituinta öljyämme laventelia on arvostettu jo tuhansia vuosia ainutlaatuisen arominsa ja terapeuttisten ominaisuuksiensa takia. Laventeli on levinnut laajalle ja saanut tunnustusta rauhoittavasta ja rentouttavasta vaikutuksestaan. Aromaattisesti, ulkoisesti ja sisäisesti. Auttaa nukahtamaan helpommin, rauhoittaa kuten Laventeli tee. Kokeile vaippaihottumaan. Sivele rohtuneet huulet laventeliöljyllä ennen kuin laitat huulirasvaa.

Itse käytin siitepölyallergiaan: 2 tippaa piparminttua, 2 tippaa lemonia ja 2 tippaa laventelia ja 1/2 dl vettä tai hunajaa. Kokeile myös muihin allergioihin.

Anja Kailanko p. 045-8904127 anja.kailanko@gmail.comEi kommentteja:

Lähetä kommentti