keskiviikko 26. maaliskuuta 2014



 ETEERISET ÖLJYT TERVEYTEMME YLLÄPITÄJINÄ!

Anteeksi viivytys. Koneeni on ollut huollossa, joten en ole päässyt kirjoittelemaan vähään aikaa.
Ajattelin kirjoitella tänään vähän taas öljyjen ominaisuuksista. Kirjoittelin niistä jo vähän aikaisemminkin.
Eteeriset öljyt siis erotellaan kasvien eri osista kuten kukista, lehdistä, puusta, pihkasta ja oksista. Kullekin osalle omat erityiset menetelmät joilla saadaan tietyt aineosat eroteltua parhaiten.

Aromaterapiaan sopivat vain huippuluokan öljyt, mutta silti siinä käytettävät öljyt eivät ole DoTerran eteeristen öljyjen luokkaa. Aromaterapiassa yleensä käytettävät öljyt pitää laimentaa hierontaöljyyn ennen kuin niitä voidaan levittää iholle. DoTerran erityilaatuluokituksen, CPTG, omaat öljyt voidaan käyttää iholle sellaisenaan. Muutamat öljyt ovat sen verran vahvoja, että ne on hyvä laimentaa puhtaalla kookosöljyllä tai oliiviöljyllä etteivät ne ärsytä ihoa. Monia DoTerran eteerisiä öljyjä voidaan käyttää myös sisäisesti, sekoittamalla juomiin tai ruokiin mausteiksi. 



Eteerisiä öljyjä käytetään fyysisten, henkisten ja psykosomaattisten vaivojen hoitoon. Jo pelkkä öljyjen haisteleminen vaikuttaa myönteisesti milentilaan. Virkistää ja antaa energiaa, kun olemme päivän työstä väsyneitä.

Hajuilla on suora yhteys aivoihin. Nenäontelon hajusolut vievät hajuärsykkeen suoraan kallon etuosassa olevien pienten reikien läpi aivojen hajunystyihin ja sitä tietä aivoihin, jossa hajut analysoidaan. Erilaiset hajut aiheuttavat monia reaktioita, kuten vihaa, iloa, nautinnontunnetta, hermostumista, jopa pelkoa.

AromaTouch -hoidossa käytetään 8 erilaista öljyä, jotka kevyesti sivellään selkään ja jalkapohjiin.
Balance ja Laventeli rauhoittavat ja purkavat stressiä. Tyynnyttävät sekä kehoa että mieltä.
Melaleuca=TeeTree öljy ja On Guard auttavat vastustuskykyyn liittyvissä ongelmissa.
AromaTouch ja Deep Blue pureutuvat erilaisiin tulehduksiin ja helpottavat lihas ja nivelkipuja.
Villiappelsiini ja Piparminttu hoitavat elimistön sisäistä tasapainoa.

AromaTouch hoito auttaa pitämään kehon huippukunnossa stimuloimalla kehon omia paranemismekanismeja ja poistamalla jännitystä ja stressiä, jotka kuuluvat meidän elämäämme tänä päivänä.





TULE KOKEILEMAAN AROMATOUCH HOITOA!
Kesto n. 30 min      Hinta  52 €

Maalis-huhtikuun tarjous     39 €

Kysy lisää   p.  045-8904127

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti