maanantai 1. syyskuuta 2014

PIPARMINTTU!


On aistijärjestelmää avaava, mielialaa kohottava, rauhoittava. Hyvä yskään. Torjuu viiruksia. Viilentää kuumalla ilmalla ja alentaa kuumetta. Poistaa tulehduksia.
Karkottaa hyönteisiä, joten suihkuta Piparminttua esim. lakanoille.
Auttaa ruuansulatuksessa, hengitä ruokailun yhteydessä tulet nopeammin kylläiseksi.

Ohje: Hiero niskaan, poistamaan stressiä ja jännitystä. Päänsäryssä myös ohimoille, varo ettei höyry mene silmiin. Ei vaarallista, mutta epämiellyttävää. Jalkapohjissa viilentää ja laskee kuumetta.
Aromaattisesti kohottava, virkistävä ja hieronnassa lievittää väsymystä ja kipeitä lihaksia. Hengitettäessä raikastaa hengitystä ja avaa hengitysteitä. Muihin öljyihin sekoitettuna auttaa kehoa imeyttämään öljyjen aineosia nopeammin.
Sisäisesti: 1 tippa ruokalusikalliseen hunajaa tai n. desilitraan jotain juomaa. Ei alle 6 vuotiaille ja varovaisuutta noudattaen vanhemmille lapsille. Myös varovaisuutta noudattaen jos esiintyy korkeaa verenpainetta.
Piparminttu on ruuissa ja karamelleissä käytetty mauste. Se lievittää ruuansulatuskanavan ongelmissa, raikastaa hengityksen, lievittää päänsärkyä, rauhoittaa pahoinvointia. Virkistävä ja energiaa antava aromi, jota voi käyttää aamukahvin tilalla herättämään ja antamaan lisäpotkua, kun energa hiipuu päivänmittaan. Vahvistaa muistia, lisää vireystasoa.

Kysy lisää ja ota yhteyttä jos olet kiinnostunut tietämään enemmän tai tietämään miten voit ennustettavasti rakentaa itsellesi jatkuvan tulolähteen!
p. 045-8904127

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti